Η φροντίδα μας

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στις προσωπικές συνεντεύξεις με την Διεύθυνση Σπουδών κάθε μαθητής:

  • Ενθαρρύνεται για την προσπάθεια του
  • Παίρνει οδηγίες για το προσωπικό του διάβασμα
  • Στηρίζεται ψυχολογικά

ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΟΔΟΥ

Η Διεύθυνση Σπουδών ενημερώνεται από τους καθηγητές για την πορεία προόδου του κάθε μαθητή, οι επιδόσεις του καταχωρούνται ηλεκτρονικά και έτσι υπάρχει πλήρης εικόνα της απόδοσης κάθε παιδιού.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

Η ίδια η Διεύθυνση Σπουδών αφιερώνει ατελείωτες ώρες ΔΩΡΕΑΝ για την επίλυση των αποριών των μαθητών και την έγκαιρη αφομοίωση της διδακτέας ύλης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Τα φροντιστήρια ΣΥΝΟΛΟ διοργανώνουν: Δύο προγραμματισμένες ενημερώσεις Γονέων το χρόνο.

Μία πριν τα Χριστούγεννα και μία πριν το Πάσχα.

Ευνόητο είναι ότι παρέχεται ενημέρωση προς τους γονείς και κηδεμόνες, όποτε οι ίδιοι το επιθυμούν μετά από συνεννόηση με τη Γραμματεία ή όποτε η Διεύθυνση Σπουδών κρίνει ότι ένας μαθητής παρουσιάζει χαμηλή απόδοση ή δυσκολίες στην αφομοίωση της διδακτέας ύλης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αναλυτική παρουσίαση των Σχολών και Επαγγελματικός προσανατολισμός, από διακεκριμένους επιστήμονες και επαγγελματίες.

Περιλαμβάνει σύντομες εισηγήσεις, αλλά και διάλογο μεταξύ εισηγητών - μαθητών και γονέων.

Γίνεται κάθε Απρίλιο σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά.

Μέσω skype συνδεόμαστε με πρώην μαθητές μας οι οποίοι διαπρέπουν ως καθηγητές σε μεγάλα Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Berkley, MIT, LSE) ή είναι κορυφαία στελέχη σε μεγάλες εταιρίες (Google, Airbus). Έτσι αφουγκραζόμαστε τον παλμό της εποχής και ενημερώνουμε τους μαθητές μας για τις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας, όπως και τις παγκόσμιες τάσεις στο χώρο της εργασίας σε πραγματικό χρόνο.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

Μετά τις εξετάσεις και τη συγκέντρωση των βαθμών μαζί με τους μαθητές μας συμπληρώνουμε το μηχανογραφικό τους δελτίο για να αποφύγουν τα σφάλματα και τις αβλεψίες που οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές.

Με ειδικά προγράμματα εκπονούμε τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου σύμφωνα με τις επιδιώξεις και τους στόχους του μαθητή, αλλά και τις πραγματικές δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Σε συνεννόηση πάντα με το μαθητή και μέσα από ουσιαστικό διάλογο συμβάλουμε στη βέλτιστη γι' αυτόν επιλογή σχολών.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Κάθε χρόνο αναβαθμίζουμε τα Βιβλία των φροντιστηρίων ΣΥΝΟΛΟ, ενώ οι καθηγητές μας παρακολουθούν ειδικά σεμινάρια, ώστε να ενημερώνονται για τις νέες εκπαιδευτικές διαδικασίες.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τα φροντιστήρια ΣΥΝΟΛΟ είναι ανοικτά από τις 9:00 π.μ μέχρι τις 9:30 μ.μ καθημερινά και το Σάββατο από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 3:00 μ.μ.

Όλες οι αίθουσες είναι κλιματιζόμενες. Υπάρχει αναγνωστήριο, ώστε όσοι μαθητές θέλουν, μετά το σχολείο, μπορούν να το επισκέπτονται και να διαβάζουν μέχρι να ξεκινήσει το πρόγραμμα τους, χωρίς να αναγκάζονται να πηγαίνουν σπίτι τους και να επανέρχονται. Έτσι, επιτυγχάνεται οικονομία του πολύτιμου χρόνου των μαθητών.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεξίωση επιιυχόντων: Εδώ και χρόνια κάθε Σεπτέμβριο γίνεται η δεξίωση των επιτυχόντων μας σε μεγάλα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ (Intercontinental, Theoxenia).

Happenings: Γίνονται στο χώρο του φροντιστηρίου στο τέλος των μαθημάτων της θερινής περιόδου και την Τσικνοπέμπτη.

Επανασύνδεση (reunion) ίων αποφοίτων μας για τα 27 χρόνια λειτουργίας μας.

Επικοινωνία

η εκπαίδευση κύρους οδηγεί στην επιτυχία!

Επισκεφθείτε μας

Σωτήρος 12 & Κολοκοτρώνη 83,
18535 Πειραιάς

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
9 πμ - 9 μμ
Σάββατο:
9 πμ - 3 μμ

Καλέστε μας

Τηλέφωνο:
30 210 41 73 035
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.