Το Σύνολο

Από το 1988 στον Πειραιά

η εκπαίδευση κύρους οδηγεί στην επιτυχία!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Τα φροντιστήρια ΣΥΝΟΛΟ ιδρύθηκαν το Μάρτιο του 1988 από τον Χημικό Σ. Παπασταματίου και τον Φυσικό Ξ. Στεργιάδη και αρχικά στεγάστηκαν σε κτήριο στη συμβολή των οδών ΣΩΤΗΡΟΣ και ΠΛΑΤΩΝΟΣ. Ένα χρόνο αργότερα , προστέθηκε στη διεύθυνση του φροντιστηρίου και ο μαθηματικός Α.Ανδρέου. Στη συνέχεια μια ομάδα φιλολόγων με επικεφαλής την Β.Καστάνη οργάνωσε και στελέχωσε το τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών. Εφοδιασμένοι όλοι με την πολύχρονη πείρα που είχαν αποκτήσει στα μεγάλα Αθηναϊκά φροντιστήρια, ξεκίνησαν με σθένος και μεράκι την προσπάθεια για εκπλήρωση των απαιτήσεων των πειραιωτών μαθητών για μια επαρκή και υπεύθυνη προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Τα Φροντιστήρια ΣΥΝΟΛΟ αρχικά στεγάστηκαν σε κεντρικό κτήριο του Πειραιά στη συμβολή των οδών Σωτήρος και Πλάτωνος.

Στη συνέχεια επεκτείνονται και στο νεοκλασσικό τριώροφο κτήριο επί της οδού ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. Διαθέτουν πλέον των 30 αιθουσών διδασκαλίας, απασχολούν πάνω από 50 καθηγητές και φοιτούν σ' αυτά περισσότεροι από 700 μαθητές κάθε χρόνο.

Τα φροντιστήρια ΣΥΝΟΛΟ μεταφέρονται σε νέο κτήριο υψηλών προδιαγραφών στη συμβολή των οδών ΣΩΤΗΡΟΣ και ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, εκτείνονται σε δύο ορόφους με άνετες, λειτουργικές και κλιματιζόμενες αίθουσες διδασκαλίας.

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ

Οι μεγάλες επιτυχίες που σημειώθηκαν από τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας τους καθιέρωσαν τα φροντιστήρια ΣΥΝΟΛΟ ως μια σταθερή αξία στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης για περισσότερο από είκοσι χρόνια και τα κατέστησαν το μεγαλύτερο φροντιστηριακό οργανισμό του Πειραιά. Χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες αρίστευσαν και εισήχθησαν στις υψηλόβαθμες σχολές της πρώτης επιλογής τους. Πολλοί δε από αυτούς συνέχισαν τις ακαδημαϊκές τους σπουδές στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής, ενώ κάποιοι ήδη υπηρετούν ως καθηγητές σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εκατοντάδες γιατροί, δικηγόροι και απόφοιτοι πολυτεχνικών σχολών ήδη διαγράφουν μια λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία, αποτελώντας τη ζώσα ιστορία των φροντιστηρίων ΣΥΝΟΛΟ

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΣ

Η διάθεση για δημιουργική ανανέωση και η διαρκής αναζήτηση νέων διδακτικών μεθόδων, σε συνδυασμό με την άσβεστη επιθυμία και αγάπη για προσφορά στο μαθητή συντηρούν μια παράδοση σπουδών υψηλού επιπέδου που τη χαρακτηρίζει ο απόλυτος επαγγελματισμός και ο σεβασμός στην προσπάθεια του υποψηφίου και της οικογένειάς του.

Το άρτια καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, σε συνάρτηση με το πλήρως οργανωμένο διδακτικό υλικό και τις εκσυγχρονισμένες μεθόδους διδασκαλίας συντελεί στην πραγμάτωση των στόχων τόσο των υποψηφίων όσο και του φροντιστηρίου.

Τα ολιγομελή τμήματα 5 – 8 ατόμων, που απαρτίζονται από μαθητές ίδιων δυνατοτήτων και η εμπιστοσύνη στον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας όπου ο φροντιστής, με σύμμαχο τον πίνακα διδάσκει και "φροντίζει" τους μαθητές του, αποδεδειγμένα συνιστούν τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο παρουσίασης του μαθήματος. Το υποστηρικτικό διδακτικό υλικό, που αποτελεί πολύχρονο πνευματικό κόπο δικό μας και των συνεργατών μας, επικαιροποιείται κάθε χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες των υποψηφίων και τις απαιτήσεις των εξετάσεων, αποτελώντας έτσι ένα πολύτιμο εφόδιο των μαθητών και μαθητριών μας.

Απαραίτητη κρίνουμε επίσης και την εξάσκηση του μαθητή σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων. Για το λόγο αυτό καθιερώθηκαν και διενεργούνται, με απόλυτη συνέπεια και αυστηρότητα, εβδομαδιαία γραπτά διαγωνίσματα που διεξάγονται μέσα σε, ειδικά γι αυτό το σκοπό, διαμορφωμένη αίθουσα και κάτω από επιτήρηση.

Η εκπληκτική ευελιξία του εβδομαδιαίου προγράμματος σπουδών κατάφερε να προσφέρει κέρδος χρόνου, τον οποίο εκμεταλλεύεται ο μαθητής, αξιοποιώντας τον για την προσωπική του μελέτη.     

Ακρογωνιαίος λίθος του τρόπου διδασκαλίας μας είναι η κατ΄ οίκον εργασία, την οποία καλούνται να διεκπεραιώσουν οι μαθητές σε κάθε μάθημα. Σε ημερήσια βάση, αυτή ελέγχεται από τους διδάσκοντες καθηγητές και τα αποτελέσματά της καταγράφονται ηλεκτρονικά μαζί με τη συνολική πορεία της επίδοσής τους.

Οι γονείς καθημερινά ενημερώνονται για τις απουσίες των παιδιών τους, ενώ η διεύθυνση και οι διδάσκοντες είναι διαθέσιμοι να επικοινωνήσουν μαζί τους για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επίδοση και εξέλιξή τους. Παράλληλα, πραγματοποιούνται δύο ετήσιες ενημερώσεις γονέων και κηδεμόνων, καθώς και ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού. Κάθε χρόνο οι μαθητές μας, με την αρωγή και επίβλεψη των μελών της διεύθυνσης των φροντιστηρίων μας, συμπληρώνουν τα μηχανογραφικά τους δελτία, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και να αξιοποιηθούν οι επιδόσεις τους κατά τον καλύτερο τρόπο.  Έτσι, επιτυγχάνουμε μια γόνιμη συνεργασία μαθητών, διδασκόντων και γονέων και συμπορευόμαστε όλοι μαζί στο δρόμο για την επίτευξη του κοινού στόχου, που δεν είναι άλλος από την επιτυχία.

Οι καθηγητές μας

Η επιλογή των καθηγητών γίνεται με αυστηρά κριτήρια και με βάση:

  • Την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση
  • Το συγγραφικό τους έργο
  • Τη διδακτική τους εμπειρία σε αίθουσα
  • Την αγάπη τους για τη διδασκαλία
  • Την ιδιαίτερη μέθοδο προσέγγισης των μαθητώνΟι Αριστούχοι μας

2017

ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΓΙΩΤΑ 20η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ 19.488 ΜΟΡΙΑ

2018

ΒΑΤΙΣΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 20ος ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (Ε.Μ.Π) 19.162 ΜΟΡΙΑ

2019

ΜΠΟΥΡΤΖΙΝΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 18ος ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

2020

ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1ος ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

2021

ΒΟΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 32ος ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

Στα 34 χρόνια λειτουργίας μας:

6000+
Επιτυχόντες σε Ανωτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
48
Στην 1η θέση των σχολών τους
203
Μέσα στην 1η δεκάδα των σχολών τους
100%
Ποσοστό επιτυχίας το 2020

Λόγω του Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) πολλοί υποψήφιοι δεν επιθυμούσαν την ανάρτηση του ονόματός τους και δεν περιλαμβάνονται στον παραπάνω πίνακα. Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του φροντιστηρίου «ΣΥΝΟΛΟ» για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες-συναδέλφους καθηγητές και καθηγήτριες για τη συμβολή τους στη σημαντική αυτή επιτυχία.

Είσαι καθηγητής και ενδιαφέρεσαι για σοβαρή επαγγελματική σταδιοδρομία;

Πρόσβαση

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

- Δρομολόγιο Α1 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΒΟΥΛΑ

- Δρομολόγιο B1 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

- Δρομολόγιο Γ1 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΒΑΡΚΙΖΑ - ΚΙΤΣΙ

- Δρομολόγιο 040 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

- Δρομολόγιο 049 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ

- Δρομολόγιο 300 - ΠΛ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ - ΤΖΑΝΕΙΟ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

- Δρομολόγιο 824 - ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ Α - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

- Δρομολόγιο 826 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓ. ΜΗΝΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

- Δρομολόγιο 832 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΕΥΓΕΝΕΙΑ - ΧΑΡΑΥΓΗ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

- Δρομολόγιο 833 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΧΑΡΑΥΓΗ - ΕΥΓΕΝΕΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

- Δρομολόγιο 843 - ΠΕΡΑΜΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

- Δρομολόγιο 904 - ΣΤΑΘ. ΠΕΙΡΑΙΑ - ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

- Δρομολόγιο 906 - ΠΛ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ - ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

- Δρομολόγιο 909 - ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΑΓ. ΣΟΦΙΑ - ΚΡΑΤ. ΝΙΚΑΙΑΣ

- Δρομολόγιο 915 - ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ - ΛΟΦΟΣ ΒΩΚΟΥ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΡΟ - ΗΣΑΠ    

- Δρομολόγιο ΜΕΤΡΟ - ΓΡΑΜΜΗ 3

- Δρομολόγιο ΗΣΑΠ - ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΛΕΪ    

- Δρομολόγιο 16 - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ  (ΚΥΚΛΙΚΗ)

- Δρομολόγιο 17 - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

- Δρομολόγιο 20 - Ν. ΦΑΛΗΡΟ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΑΜ 

- Δρομολόγιο από ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΒΟΥΛΑ προς ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

Επισκεφθείτε μας

Σωτήρος 12 &
Κολοκοτρώνη 83,
18535 Πειραιάς
Γ.Ε.ΜΗ: 054955009000

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 9 πμ - 9 μμ
Σάββατο: 9 πμ - 3 μμ

Καλέστε μας

Τηλέφωνο: 30 210 41 73 035
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© 2015 - ΣΥΝΟΛΟ Φροντιστήρια Πειραιά. All rights reserved.
Powered by AID360 Limited Hong Kong.